• La-cucina-antica-restaurant-oostduinkerke

  La Cucina Antica staat voor de authentieke Italiaanse keuken met hedendaagse toetsen.
  Belinda verrast u graag met haar seizoensgebonden menu waar de focus ligt op pure smaken.

 • La-cucina-antica-restaurant-oostduinkerke

  Benvenuti

  al ristorante La Cucina Antica.

  Van het versgebakken zuurdesembrood bij het aperitiefhapje tot het koekje bij de koffie:
  Tutto fatto in casa!

 • La-cucina-antica-restaurant-oostduinkerke

  Pizze

  'Lievito Madre'

  Alle pizza’s en broden zijn gemaakt met Belinda’s eigen 'Lievito Madre' (zuurdesem).
  De pizzabollen krijgen van Belinda tot wel 5 dagen de tijd om rustig te rijzen in de koelkasten.

 • slider-image

  De Italiaanse keuken

  is veel meer dan enkel pizza en pasta.

  Geniet van Belinda’s Osso buco’s , Saltimbocca’s, of van de aan het seizoen aangepaste piatti dal forno.

La Cucina Antica | Disclaimer

Bij het bezoeken van deze website verklaart de gebruiker akkoord te gaan met onderstaande bepalingen. Deze website en de inhoud ervan is het intellectuele eigendom van cucinaantica.be. De website, de logo's en andere elementen van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van het geheel van de website onder welke vorm en op welke wijze dan ook, is toegestaan op voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisering of exploitatie onder derden. Inbreuken op het auteursrecht zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Hoewel cucinaantica.be zich hiervoor inspant, kunnen de relevantie, de actualiteit, de correctheid en de volledigheid van de gegevens op deze website niet gegarandeerd worden door cucinaantica.be. De bezoeker is er zich eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder hij hiervan tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan cucinaantica.be niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van onjuistheid of onvolledigheid. Wanneer cucinaantica.be verwittigd wordt van foute of onvolledige gegevens, zal cucinaantica.be onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

In het geval dat links met andere websites worden aangebracht, is de bezoeker er zich van bewust dat cucinaantica.be geenszins in staat is toezicht uit te oefenen op de inhoud van andere websites. cucinaantica.be is bijgevolg niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere websites.

Ieder geschil met betrekking tot deze website valt onder toepassing van de Belgische wetgeving. In geval van geschil zijn enkel de rechtbanken in België bevoegd.